RSIK's ishockey vision

VISION - RSIK - Rødovre Ishockey

 

RSIK skal skille sig positivt ud i dansk ishockey igennem et velstruktureret ishockeymiljø med plads til leg og udforskning af egne evner.

Med tydelig kommunikation og planlægning skal vi skabe en hverdag for spillerne, hvor skole, ishockey og privatliv hænger sammen for den enkelte spiller.

 

Vi skal fremfor alt turde at stå ved, hvem vi er.  At være beviste om balancen mellem vores historie og en fremsynet tilgang til spillerudvikling/uddannelse. 

Det stiller store krav til klubben, trænerne og spillerne. Helt centralt er uddannelsen af vores trænere, det der skal sikre et aldersrelateret træningsniveau, med tydelige mål for den enkeltes udvikling.

Talentudvikling er en langsigtet proces og er mere end bare gode sportslige resultater. Vi har fokus på det hele menneske. Man skal, for at opnå den optimale udvikling i Rødovre ishockey, være indforstået med dette. Kunne identificere sig med det klubben står for og bakke op om de beslutninger, der bliver taget.

Visionen er at skabe et inspirerende udviklingsmiljø for både spillere, trænere og ledere. Vores klub skal bygge på hårdt arbejde, fællesskab og mod. Vi skal rumme bredden, samtidig med at vi har et særligt fokus på toppen i takt med at konkurrenceniveauet øges med alderen, så vi kan opnå vores målsætning om at skabe ishockeyspillere på højeste internationale niveau.

 

Som en konsekvens af vores målrettet talentudviklingsarbejde, så forventer vi at være talstærkt repræsenteret på ungdomslandshold, være i stand til at sende spillere videre til stærke internationale juniorligaer eller Metal Ligaen. Vejen dertil kræver en vindermentalitet – en mentalitet vi mener, sagtens kan gå hånd i hånd med aldersrelateret spilleruddannelse.

I Rødovre Ishockey skal vi behandle hinanden med åbenhed og respekt. Alle skal bidrage til en positiv udvikling af klubben. Vi er ærlige og tager socialt ansvar igennem et velfungerende ungdomsarbejde med fokus på gode værdier, interesse for sporten og livslange venskaber.


RSIK - VISION - 2023-2024.pdf