Vindere 2022-2023

Årets vindere

Boblerne

Huxi Forberg

Ingen er mødt så ivrigt til så mange træninger som ham og med iver for at lære og med det resultat at han som den eneste i år lykkedes med at "boble" sig op på et af klubbens elitehold efter alder (U11).

 

 

U10

U10: William Døj

Williams lyst til ishockey stråler ud af ham, og han har næsten været til træning hver gang.

Jeg fornemmer han selvtræner en del, når han har fri for ishockey, og han viser vejen for både de yngre og ældre spillere.

Han har bidt sig fast på U13 holdet, hvor han allerede passer godt ind i gruppen. Han har været en stor del af U13.2 LM sejren, og man kan altid regne med han laver et mål eller to. Han træner altid hårdt Lige meget om det U11 eller U13.

Han er sød over for sine holdkammerater og samtidig meget dygtigt på isen.

 

 

U11

U11: Eddie Capion

Eddie har taget en stor udvikling, siden jeg lærte ham at kende tidligere på sæsonen.

Jeg er imponeret over, hvordan kan kæmper på isen. Han har fået liv af at både træne og spille kampe med U13, og var også en del af U13 LM holdet. Han er flink mod sine holdkammerater, og et forbillede på isen, da han altid går til den. Samtidig forventer han meget af sig selv, og man kan tydeligt se frustrationer, når han ikke lykkedes.

Eddie vinder på at være en god holdkammerat, et forbillede til træning og en god udvikling over sæsonen.

 

 

U13.1

U13.1: Jonathan Pantelli

Inden for det sidste års tid, har Jonathan taget et kæmpe spring i sin udvikling. Han gik fra at være en stille og lidt usikker spiller, til nu at være spring fyldt med selvtillid og gåpåmod.

Han bringer så meget energi til holdet, med den måde han spiller og træner på, og jeg er

sikker på han trækker holdet op på et højere niveau.

Han kæmper, han tackler og han går altid forrest. Hans lyst til hockey kommer altid til syne, når han er til træning. Han kommer altid glad ned og hilser på os trænere og hvis vi er heldige, får vi en krammer eller en høj femmer. Og behøver jeg sige, hvem der afgjorde DM finalen med tre minutter tilbage?

 

 

U13.2

U13.2: Asbjørn Gjettermann

Asbjørns er egentligt anden års U11, men blev for start af sæsonen rykket fast på U13.

Han fik en hård start på sæsonerne med en brækket arm, og fik hurtigt meget han skulle indhente. Det tog tid, men vi sørgede for han fik trænet og spillet mange kampe i tiden efter hans skade.

Han deltog både i kampe med U13.1, U13.2 og hjalp også U11 med ture til Sverige. Han har taget et kæmpe skridt i udviklingen gennem sæsonen, og har virkelig været en stor del af den succes U13 har fået her i slutningen af sæsonen.

Han dominerede U13.2 LM, og var muligvis nok bedste spiller den weekend. Samtidig blev han udtaget til U13.1 DM, hvor han gjorde sig godt bemærket gennem hele weekenden.

Asbjørn får prisen for sin udvikling, og enorme betydning for holdet. Samtidig er han en sød dreng, som jeg tror alle på holdet kan lide.

  

 

U15.1

U15.1 er det Simon Pasztor.

Simon har rykket sig utrolig meget i sit spil, han er en utrolig vigtig spiller på holdet, som gør sit arbejde, hører på træneren og er nem at træne.

Samtidig er Simon en som alle kan lide på holdet, han skaber en god stemning på holdet.

  

 

U15.2

U15.2 er årets Fernando Erik Nymann.

Han er en som altid giver sig 110% alle situationer. Han er meget vellidt hos alle , og så giver han holdet smil på læben, skaber godt humør. Samtidig har han rykket sig utrolig meget hockeymæssigt i år.

 

 

U17

William Bundgaard

“Bunde” har gennemgået en betydelig udvikling, som kan ses både på og udenfor isen. Han har styrket sine svagheder ishockeymæssigt, og fået en mere moden indstilling.

 

 

Talentliga (U20)

 

Magnus Paaske

Magnus har haft en positiv udvikling i denne sæson og er blevet en stabil Talentliga spiller.

I Talentliga grundspil og i Talentliga Play Off har Magnus i gennemsnit lavet 1 point pr. kamp.

 

 

RMB Q

Charlotte Densing

Charlotte har udvist høj træningsmoral, taler med alle og guider gerne yngre spillere.

Hun har gennem hele sæsonen været en klippe i forsvaret. I de har afgørende kampe har hun påtaget sig en klar lederrolle, som ellers ikke ligger naturligt til hende.